Реклама спонсора

Мусака - відоме багатьом блюдо. Його готують в Болгарії, Греції, Македонії і навіть на Близькому Сході. Рецепт досить простий і кожен може не тільки розбавити його улюбленими компонентами, але і додати ароматні спеції за своїм бажанням. Ось кілька смачних рецептів.

Італійці - майстри смаку, тому всі їхні страви відрізняються вишуканістю і неповторним ароматом. Те ж стосується лазаньї - дуже смачного і ситного страви, яка запікається в духовці і виконано шарами. Сьогодні дістати практично всі інгредієнти для цієї страви не складає труднощів, проте листи для лазаньї іноді доводиться пошукати, та й вартість нерідко зашкалює. Щоб спробувати лазанью в нашій країні немає необхідності йти в італійський ресторан, її можна приготувати вдома, навіть без спеціальних листів.

Як часто у людини закладає вуха? В принципі у людей, які не страждають ніякими хворобами, що викликають цей ефект, вуха закладає лише іноді. І в цей момент відчувається настільки сильний дискомфорт, що хочеться якомога швидше позбутися від натовпу відчуттів. Але найбільше від цього страждають вагітні жінки, яким і без того доводиться несолодко в період вагітності.

Цей пиріг настільки унікальний, що його просто неможливо зіпсувати і навіть недосвідчені господині зможуть приготувати курник з першого ж разу. Взагалі-то рецепт курника йде в дуже далеке минуле і вважається старовинним російським блюдом, тому наші бабусі готували його просто чудово. Але, як показує практика, навчитися готувати курник з картоплею і куркою зовсім неважко і при мінімальних витратах часу (всього-то приблизно години 1,5) виходить відмінний вечерю або навіть святкова закуска.

Найпростіший спосіб порадувати себе кохану і всіх домочадців - це спекти пиріжки. Однак як уявиш, що потрібно замісити тісто, дочекатися поки воно піде, забруднити купу посуду - бажання пропадає. Іноді банально немає часу на такий тривалий процес готування. Правда вихід є - листкове дріжджове тісто, вже готове, залишилося тільки покласти начинку і запекти. Ось кілька смачних начинок.

Зародилася на планеті ще задовго до появи на ній людини цвіль продовжує докучати нам і донині, оскільки, на жаль, поки не існує оздоблювальних і будівельних матеріалів, не схильних її впливу. Мікроскопічні спори цвілі присутні всюди і, потрапляючи в сприятливе середовище, (з вологістю більше 70 відсотків і температурою вище 14-15 ° С) починають інтенсивно розростатися.

До числа важковиводимих ??забруднень можна віднести пляма від крові. Складність позбавлення від нього залежить від того, як давно воно знаходиться на одязі. Деякі господині в поспіху намагаються видалити кров'яний пляма під струменем гарячої води. Насправді після цього улюблену річ можна викинути у смітник. Як же правильно видаляти плями крові з одягу?

Проблемою практично кожного другого тінейджера є підліткові прищі. Вони доставляють дискомфорт молодим людям, роблячи їх дратівливими і невпевненими у собі. Відповідно, від такої неприємності потрібно позбавлятися.

Соус «бешамель» може використовуватися як самостійний соус до всіх м'ясних і рибних страв, а також може бути застосовний в якості основи для іншої більш насиченою заправки. Отже, ось кілька рецептів приготування цього універсального соусу.

Банан - екзотичний солодкий фрукт, в складі якого багато калію і вітаміну В6. На думку вчених, регулярне вживання цього фрукта налагоджує обмін речовин, покращує роботу шлунку і покращує самопочуття людини. Плюс до всього він містить гормон «радість», який піднімає настрій.

Солона черемша чудово доповнює перші страви або м'ясні делікатеси, наприклад, щі або м'ясний гуляш стануть набагато смачніше і ароматні з додаванням цього незвичайного і смачного інгредієнта.

Сучасні технології дозволяють жінкам усього світу більше приділяти часу роботі, своїй сім'ї і, звичайно ж, собі. Завдяки таким, здавалося б, компактним пристроям, як кавоварка, хлібопічка, посудомийна машина, мультиварка та інші можна значно скоротити час перебування на кухні. Так, наприклад, мультиварка дозволяє покласти необхідні продукти, вибрати бажаний режим і займатися своїми справами.

Грузинське блюдо «купати» давно стало популярним у нашій країні. Найчастіше його готують, щоб взяти з собою на пікнік або рибалку. При приготуванні цієї страви доводиться, що називається неабияк повозитися, але зате результат буде приголомшливим.

Сир з'явився випадково. З кислого молока витекла сироватка, і господиня виявила досить незвичайну суміш, яку на Русі називали кислим сиром.

Куряча грудка є ідеальним джерелом білка, адже в ній осідає мінімальна кількість всіх шкідливих речовин (токсинів або холестерину) і відсутня жировий прошарок. Звичайно, відсутність жиру робить її незамінною на будь-якому дієтичному столі, але і ускладнює процес приготування, адже досить таки часто грудка виходить занадто сухий і несмачною. Тому необхідно знати кілька кулінарних секретів, щоб приготувати ніжну і вельми соковиту курячу грудку і повірте - це зовсім неважко.

Меню сайту