Реклама спонсора

Одним з найпоширеніших на сьогодні захворювань шлунково-кишкового тракту можна сміливо назвати гастрит. Виникає він як результат запального процесу в слизовій оболонці стінок шлунка. Гастрит ділять на гострий і хронічний. Якщо не лікувати гастрит у гострій стадії, то він переросте поступово в хронічний. Гострий можливо вилікувати всього за пару тижнів, а ось лікування хронічного гастриту може розтягнутися на кілька років.

Під час вагітності кожна жінка з особливою увагою ставиться до того, що вона їсть і п'є. Навіть такий нешкідливий напій, як червоний чай каркаде викликає масу сумнівів. Чи можна пити його під час вагітності, і якщо можна, то в яких кількостях?

Гастрит - досить серйозне захворювання шлунково-кишкового тракту. Пацієнтам, які страждають від подібного недуги, наказується дотримуватися найсуворішу дієту, при якій можна вживати безліч продуктів, а також напоїв. Тому багатьох хворих турбує цілком природне запитання про те, чи можна пити кисіль при гастриті?

Смаки вагітної жінки часом не просто дивують, але і лякають - то хочеться кисленького, то солоденького, а іноді й гостренького. Як люблять говорити наші бабусі: "Якщо дуже хочеться, значить, це можна". Чи є в цих словах частка правди, якщо мова йде про прийом продуктів з гострим смаком? Відповідь на це питання представлений в статті далі.

Ароматний лимон - це неймовірно корисний цитрус, який широко використовується для лікування величезної кількості різних недуг. Крім всім відомого вітаміну С цей цитрус може похвалитися високим вмістом у своєму складі ефірних масел, вітамінів груп А і В, а також калію.

Гірчиця - гостра їдальня приправа, яку подають до м'яса і риби, а також використовують для приготування соусів і заправок для овочевих страв. Якщо вживати гірчицю в невеликих порціях, то шкоди для здоров'я людині вона не принесе, але, все ж, обмеження для її прийому є, і вони стосуються вагітних і годуючих жінок.

Виразка шлунка - це дуже серйозне захворювання, яке доставляє сильний дискомфорт і змушує хворого зазнавати значні обмеження в раціоні харчування. До вибору продуктів для свого меню люди, які страждають виразкою шлунка, повинні підходити дуже грунтовно, щоб не викликати ускладнення і без того нелегку хвороби. Сьогодні ми поговоримо про те, чи можна при виразці шлунка включати в раціон харчування хворих солодкий і соковитий виноград?

Помідорова варення по праву вважається екзотикою серед домашньої консервації. За смаком така заготовка швидше нагадує кисло-солодкий соус, який відмінно доповнить страви з м'яса або птиці. Приготуйте і ви незвичайне варення з помідорів чері!

Вважається, що саме з агрусу дуже просто приготувати варення густої консистенції. Причина тому - пектин, якого в даній ягоді є у великій кількості, проте в будь-якому випадку потрібно дотримуватися певних правил, от тільки тоді вам вдасться отримати бажане блюдо. Хоча, якщо вам потрібно желеподобним агрусового варення, то в цьому випадку доведеться додавати трохи желфікс, щоб прискорити процес загустіння.

Якщо для приготування варення використовувати стиглі та ароматні груші, то страва вийде не тільки корисним і неймовірно смачним, а густим, що дозволить використовувати його в приготуванні інших страв, наприклад, який-небудь домашньої випічки.

Знаючи про дивовижний, навіть трохи незвичайний смак брусниці, багато хто з вас при варінні варення з даної ягоди додають якісь фрукти або інші ягоди. Сьогодні ми навчимося готувати брусничне варення з додаванням апельсина.

Виявляється, що з цукіні (кабачків) цілком можна приготувати варення! Те, що дуже цінується в цій страві - це, звичайно, оригінальність його компонентів, які роблять варення незвичайним і неймовірно привабливим для любителів солодкого!

Для варення треба вибирати ароматні сорти груш, щоб взимку насититися не тільки смаком, але і запахом. Для вираження більш стійкого аромату можна додавати інші інгредієнти, які саме розглянемо в представлених рецептах.

Солодкі заготівлі завжди користуються великою популярністю в зимові місяці, коли організму так не вистачає вітамінів і сонячного світла. Саме тоді так здорово дістати з комори баночку з ароматним і смачним варенням і з'їсти його разом з гарячим чаєм. Одним з найбільш ароматних варений по праву вважається варення з чорної смородини, а найулюбленішим більшість назве варення з полуниці.

Якщо ваш сорт чорної смородини дозріває саме до початку дозрівання вишні, то можна сказати - вам вельми пощастило! Поєднавши ці дві дивовижні ягоди, ви отримаєте не тільки найсмачніше ласощі, що буде дуже до речі взимку, але й забезпечите свою сім'ю корисним продуктом на настільки суворе для нашого організму час!

Меню сайту