Реклама спонсора

Заготівлю, яку можна приготувати за представленим рецептом, відносять до категорії універсальних страв. Квасоля, тушкована з овочами, може бути, як заправкою для супів і борщів, так і самостійною стравою. Особливо цінно це блюдо для людей, які дотримуються посту або вегетаріанського способу харчування. Блюдо поживно і калорійно, насичено великою кількістю корисних мікроелементів та вітамінів.

Багато батьків напевно стикалися з ситуацією, коли їхнє улюблене чадо відмовляється їсти домашню їжу і просить приготувати що-небудь як у дитячому садку. Але, як би не намагалися турботливі мами на кухні, догодити малюкові практично не виходить. А все тому, що страви з дитячого саду мають свої неповторні смакові якості і деякі кулінарні секрети.

Кабачки - це досить універсальний овоч, тому їх маринують, солять, готують різні салати, ікру і закуски. Вибирати слід щільні кабачки з блискучою шкіркою, трохи недостиглі, інакше насіння будуть жорсткими.

У колишні часи багато сімей очікували приходить не спекотного літа, а теплої осені, коли на ринках з'являлися красиві гори болгарського перцю. Чудове видовище жовтих, червоних, зелених овочів зі своїм неповторним смаком.

Мариновані перці повинні бути присутніми на столі з такими стравами, як картопля, котлети, м'ясо і ковбаси. Найчастіше такі гострі перчики подають як закуску не тільки до страв, а й випивки.

Літо дарує людям багато хороших подарунків, сонячну спекотну погоду, можливість відпочити на морі, побувати в різних країнах, зміцнити здоров'я і просто насолодитися «нічогонеробленням».

Часник в народі називають «природним лікарем», так як з його допомогою можна підвищити імунітет і зміцнити організм. Що ж стосується кулінарії, то і тут він заслуговує поваги, адже завдяки його смакових якостях страви стають більш смачними, ароматними і, звичайно ж, корисними.

Цього року природа порадувала вас щедрим урожаєм солодкого перцю? Тоді не варто втрачати можливість, підготуйте цей овоч на зиму. Повірте, ваші старання увінчаються успіхом, і такі приготування стануть справжньою паличкою-виручалочкою, яка урізноманітнює ваші страви і внесе в їх смакові якості якусь родзинку, підкресливши при цьому ваші кулінарні здібності.

Слива - це корисний фрукт, в складі якого міститься безліч вітамінів і корисних речовин. Її широко використовують у народній медицині при хворобах печінки, нирок і ревматичних болях. Плюс до всього дані плоди мають проносний ефект, в результаті чого її настійно рекомендують вживати людям, що страждають млявістю кишечника і запорами. Однак не слід забувати про те, що слива не тільки корисна, але і дуже смачна.

Черешня - це універсальна ягода, яка радує нас не тільки своїм смаком і користю, але і раннім плодоношенням, але, на превеликий жаль, даний період дуже швидко закінчується. Саме через це багато господинь поспішають, щоб зробити свої улюблені заготовки. Отже, давайте ж подивимося, що можна з неї приготувати.

Останнім часом магазини і супермаркети радують господинь тим, що в будь-який час року на прилавках можна знайти свіжі продукти. Особливо це стосується овочів і фруктів, причому не тільки заморських, екзотичних, але і рідних, зокрема, огірків, помідорів, цибулі.

У харчових цілях використовують не весь ревінь, а лише черешки його листя. Саме вони володіють найбільшою кількістю корисних властивостей завдяки тому, що містять величезну кількість вітамінів і мікроелементів.

Ні для кого не секрет, що перше враження про людину найчастіше залишається основним протягом усього знайомства. Тому так важливо проявити себе в перші ж секунди з найкращого боку і провести найкраще враження, яке, до речі, складається на підставі багатьох чинників - від зовнішнього вигляду і тембру голосу до запаху і манери одягатися, не кажучи вже про манеру поведінки.

На грядках у городників кріп росте з надлишком практично все літо. Щоб ця популярна пряність присутня на обідньому столі і в холодну пору року, зелень кропу можна законсервувати, засолити, заморозити або висушити. Кожен із способів заготовки кропу має свої плюси, і використовується для приготування певних страв.

Перелічити всі існуючі закуски, які можна приготувати з грибів, просто неможливо. Проте однією з найпопулярніших є все-таки грибна ікра з помідорами і часником. Її можна просто намазувати на крокети або хліб, додавати при приготуванні пирогів, вареників, піци, салатів і багатьох інших страв.

Меню сайту