Реклама спонсора

Ті, кому пощастило спробувати лазанью, стверджують, що це одне з найсмачніших страв, адже воно настільки насичене, ніжне і виснажує такі аромати, що відмовитися від такої смакоти просто неможливо. Саме через це багато господинь намагаються навчитися готувати цей італійський делікатес. Однак для того, щоб лазіння дійсно була смачною, потрібно не тільки настрій, але і якісні продукти, адже саме це впливає на смак страви і робить його по-справжньому незабутнім.

Всі ми знаємо про те, що лазіння відноситься до класичних страв італійської кухні. Ні, напевно, на світі людини, яка б байдуже ставився до цієї смакоти, адже тонке хрустке тісто і соковита «багата» начинка роблять лазанью справді незабутнім і смачним блюдом, яке відрізняється оригінальним і ніжним смаком.

Черемша - це ранньовесняне рослина, у складі якого цілий джерело корисних вітамінів і мікроелементів, в тому числі і вітамін С, якого так не вистачає нашому організму навесні. Сучасні вчені стверджують, що регулярне вживання черемші сприятливо впливає на людський організм, так як вона виводить шлаки, токсини, насичує нас вітамінами, уповільнює процеси старіння, покращує обмін речовин.

Всі ми знаємо про те, що рибу їдять набагато менше, ніж різні сорти м'яса. Однак це не свідчить про те, що вона менш корисна чи смачна. Вся справа в тому, що далеко не кожна господиня вміє її правильно приготувати або засолити. Насправді ж зробити це дуже легко. Головне тут - знати маленькі секрети, якими користуються кращі кухарі нашої країни.

Напевно, немає на світі людини, яка б жодного разу в житті не куштував голубці, адже це дуже старовинне, але в той же час і популярна страва, без якого не обходиться жодне свято. Так, звичайно, готувати його дуже складно, але погодьтеся, старання немарно, так як голубці дуже ситні, ароматні і, звичайно ж, смачні. Плюс до всього вони ідеально поєднуються з кашами та картоплею.

Форель можна не тільки запікати і смажити, а й готувати з неї перші страви, зокрема юшку. Розглянемо в цій статті кілька смачних, ситних і оригінальних рецептів приготування цього першого блюда.

Багато гурманів впевнені в тому, що найсмачніша і навариста вуха - з щуки. Щоб це перевірити, потрібно її приготувати і спробувати. Ця стаття розповість про декілька способів приготування рибного супу.

Риба може подаватися на стіл в будь-якому вигляді - тушкованому, вареному, смаженому, копченому або солоному. Для соління найчастіше вибирають червоні сорти риби, наприклад, сьомгу або форель, а ось щуку вміють солити не все. Ця стаття повністю буде присвячена рецептами засолювання щуки.

Морські представники дуже корисні для нашого організму. Вони містять велику кількість таких елементів як йод, фосфор і фтор. Крім цього морська риба має унікальний набір мікроелементів і вітамінів, наприклад, минтай, який ще й чудово поєднується з овочами. Його можна запекти, підсмажити або протушкувати, а ще можна зберегти майже весь набір компонентів, приготувавши рибу на пару. Розглянемо найпопулярніші рецепти приготування минтая з овочами.

Що може бути кращою закускою до холодного пива, як не мариновані карасики, особливо якщо приготувати їх власноруч. Звичайно, карась - риба досить кістлява, тому багато до неї ставляться з побоюванням, але смак все компенсує. Ніжне солодке м'ясо під пікантним маринадом, що може бути краще? Отже, приступимо.

Вживання риби просто необхідно для нашого організму, а тому в СРСР не дарма щотижня був рибний день, коли подавали страви з цих продуктів. Щоб довго не морочити голову і не стояти довго біля плити, можна зробити простіше і просто посмажити карасів - дуже смачних рибок, які містять в собі масу корисних речовин.

Біль у серці знайома кожній людині, адже її час від часу відчувають всі, не в залежності від стану здоров'я та віку. При цьому виникає вона несподівано і, як правило, супроводжується страхом і панічним настроєм. В першу чергу це обумовлено сильними болючими відчуттями, які виникають в області серця.

Курячі грудки - це дуже смачний і в теж час корисний продукт. У його складі мало холестерину і жиру. Саме через це сучасні дієтологи рекомендують їх включити в свій раціон тим, хто мріє скинути зайву вагу. Великою перевагою є і те, що приготувати курячі грудки можна по-різному - запекти на грилі, у фользі, нарізати соломкою і обсмажити, відварити і т.д. Однак найсмачніше виходять смажені курячі грудки.

Оладки з курячої грудки - це оригінальна, смачна і соковита їжа, готувати яку дуже легко. При цьому великою перевагою такої страви є те, що воно малокалорійне, тому, навіть сидячи на строгій дієті, ви завжди зможете побалувати себе такою смакотою.

В останні час прикрасою будь-якого святкового столу стали невеликі кошички, виготовлені з прісного тіста - тарталетки. Залежно від того, яка знаходиться в них начинка, їх використовують в якості закуски або додаткового страви.

Меню сайту