Реклама спонсора

Овочеві соки не поступаються фруктовим в плані користі, а часто навіть перевершують їх за вмістом вітамінів і мікроелементів. Не всі люблять незвичайний специфічний смак селери, але його сік вважається не просто профілактичним, а й лікарським засобом.

Вагітність нерідко називають найщасливішим періодом у житті жінки. І дійсно, що може бути приємніше, ніж відчувати всередині себе зароджується життя, але окрім радості, що скоро материнство жінку не покидають сумніви з багатьох питань. Чи можна вживати в їжу ті чи інші продукти, чи варто прислухатися до бабусиних порад, а що стосується ароматерапії, то тут і зовсім майбутні матусі перебувають в розгубленості - чи можна використовувати ефірні масла при вагітності?

Рослинні масла обов'язково повинні бути присутніми в меню кожної людини. Особливо необхідні вони вагітним, оскільки є джерелом безлічі цінних мікроелементів і вітамінів, життєво необхідних як майбутній мамі, так і малюкові.

Молочні та кисломолочні продукти необхідні в раціоні харчування здорової людини - це незаперечний факт. Що стосується кисляку, то це практично універсальний для вживання продукт, який майже не має протипоказань і буде корисний всім без винятку.

Серед жінок багато ласунів, але при вагітності та годуванні груддю слабкій статі доводиться відмовлятися від більшості десертів, щоб не завдати серйозної шкоди ні своєму, ні дитячому організму. Тільки як же бути, щоб забезпечити потребу в солодкому, побалувати себе і в той же час не нашкодити? Лікарі рекомендують іноді вживати козинаки. Однак при цьому слід дотримуватися дві умови. Так, продукт повинен бути повністю натуральним, а по-друге, слід дотримуватися норми при їх вживанні.

Рагу по праву вважається найсмачнішим і оригінальним овочевим блюдом. Воно легко готується і швидко з'їдається. Його можна урізноманітнити не тільки м'ясом і копченостями, але і рибою. Додавати в овочеву каструльку можна практично все - починаючи від картоплі і закінчуючи кількома видами капусти, гарбузом, грибами і квасолею. Одним з найбільш незвичайних інгредієнтів є квашена капуста. Вона задає смак і аромат страві, насичує його вітамінами і дивовижними нотками вишуканості.

Очі - дуже важливий орган людини. Їх потрібно берегти. Особливою небезпеки очі піддаються у людей, що займаються зварювальними роботами. При недотриманні техніки безпеки можна отримати опік, іменований електрофотоофтальміей. У цьому випадку важливо знати, чим його лікувати.

Ледачі голубці - це смачне, ароматне і багатонаціональна блюдо. Цю страву можна зустріти на святковому столі в таких країнах, як Туреччина, Греція, Україна, Італія, Афганістан, Узбекистан та Іран. Ось чому таке блюдо, як ліниві голубці має кілька рецептів приготування.

Земляні блохи небезпечні тим, що можуть легко адаптуватися в будь-якому середовищі, а також є переносниками небезпечних і смертельних захворювань. Земляні блохи, як правило, потрапляють в житлові приміщення з покинутих підвалів та прилеглих старих будинків, а також з під'їздів, від сусідів нечистоплотних або за допомогою домашніх тварин.

Свиняча рулька вважається традиційним чеським стравою. Спробувати цю страву можна практично в будь-якому пабі. У Європі це блюдо знають під назвою «Айсбаін». Приготування смачної рульки з квашеною капустою починається з правильного вибору свинячої ніжки. Нижню частину ноги слід вибирати уважно, вона повинна бути гладкою, без щетини. Перш ніж приступити до приготування, ніжку рекомендується промити в холодній воді.

Субтропічний гість, довгожитель, дерево життя, дерево здоров'я, символ миру, а головне - джерело улюблених і корисних плодів ... Мова йде про оливковому дереві. Спробуємо виростити це чудо зі звичайної кісточки!

У сучасній кулінарії існує всього два способи консервування овочів в домашніх умовах. Це, швидше, навіть не способи, а групи, на які поділені технології приготування. Перша з них - мочіння. Вона підходить тільки фруктам, оскільки не містить розсолів. Єдиним інгредієнтом тут є цукор, за допомогою якого і здійснюється весь процес впливу молочних кислот на фрукти, в результаті чого вони починають розм'якшуватися і виділяти сік.

Квашена капуста з часником - відмінне доповнення до будь-якого гарніру. Вона відмінно поєднується з картоплею, гречкою, пшенкой. Заготовивши її на зиму, у вас завжди під рукою буде просто універсальна закуска. Квашення капусти, всупереч поширеній думці, абсолютно нехлопотно справу. До того ж для такого рецепта потрібно мінімальний набір продуктів, який доступний будь-якій сім'ї.

У прихильників здорового харчування адигейський сир користується популярністю, підходить для дієтичного меню і широко застосовується в кулінарії. Складається такий вид сиру тільки з натуральних продуктів - молока, солі і сироватки. Цей сир відноситься до виду м'яких сирів, які традиційно відрізняються вмістом великої кількості вітамінів, молочного жиру і білків. Останні легко і практично повністю засвоюються з цього продукту.

Хлібці - не новинка на полицях супермаркетів, але багатьом ще незвичний продукт. Познайомитися з ним ближче бажано тим, хто піклується про своє здоров'я, вазі і фігурі.

Меню сайту