Реклама спонсора

Багато ласуни дуже люблять мармелад, але далеко не всі знають, що його можна приготувати вдома і отримати ще більш смачний десерт. Зробити це досить просто. Для цього потрібно мінімальний запас продуктів і трохи часу. Особливо смачним виходить домашній мармелад із слив. Нам потрібні такі складові.

Як приємно, коли на святковому столі знаходяться не тільки різні салатики і м'ясні страви, а й цікаві, і оригінальні закуски, які і готуються швидко, і продукти завжди доступні, а також вони так добре поєднуються зі спиртними напоями, що неодмінно оцінять гості чоловічої статі . До таких закусок і відноситься «Тещин язик» з баклажанів.

Для приготування абрикосів в сиропі краще використовувати недостиглі плоди (щільні), так як вони краще тримають форму і з них зручніше витягувати кісточки.

Так як взимку люди отримують малу кількість вітамінів, багато хто часто хворіють і відчувають нездужання, їх імунітет перебуває в ослабленому стані. Для підтримки організму в формі потрібно намагатися по можливості запасатися вітамінами «про запас». Велика кількість вітамінів і корисних речовин міститься в зелені, наприклад, в щавлі, але як його зберегти і зберегти при цьому корисні властивості рослини?

Хвороба, зокрема застуда - це одна з найбільш неприємних проблем, які трапляються в житті кожної людини, адже так неприємно відчувати ломоту у всьому тілі, біль у горлі і закладений ніс, а також загальне стан втоми. Звичайно, можна відразу ж вдатися до вживання численних ліків, асортимент яких так щедро пропонують аптеки, але, тим не менш, багато хто намагається, особливо в початковому періоді нездужання застосовувати народні засоби, зокрема п'ють молоко з медом.

Правильно приготоване домашнє вино з яблук нічим не відрізняється від тих, які можна зустріти на прилавках сучасних супермаркетів, лише тільки може бути витримкою. Напій виходить смачний з помірним вмістом корисних речовин. Яблучне вино, створене своїми руками, має приємний смак і незвичайний аромат!

Здавна малина вважається одним з найбільш ефективних лікарських засобів, яке сприяє швидкому одужанню при захворюваннях шлунково-кишкового тракту. Відомо, що свіжозібране, сухі та заморожені плоди малини не тільки якісно очищають організм від шкідливих речовин, знімають інтоксикацію, а й беруть активну участь у відновленні мікрофлори кишечника, а також стабілізують обмін речовин.

Завжди хочеться (особливо в зимовий період), щоб під рукою були свіжі овочі та фрукти. Завдяки процедурі заморожування це бажання цілком можна втілити в життя. Подібна обробка дозволить зберегти не тільки всі смакові якості улюблених плодів, але і практично всі цінні речовини.

Смак і аромат дині у кожного асоціюється з літом. Це одне з найулюбленіших плодів, який дозріває пізнім літом і ранньою осінню. Шкода тільки, що «динний» сезон такий короткий, адже диня дарує людям не тільки насолоду своїм чудовим смакам, але й користь. У ній містяться вітаміни і мінеральні речовини, а також вона добре втамовує спрагу.

Диня - це улюблене багатьма ласощі, але сезон, коли дозрівають дині, дуже короткий. Всього півтора-два місяці в році ви можете знайти свіжі дині на прилавках магазинів і в лотках вуличних торговців. Навіть якщо ви вирощуєте дині в своєму городі, протягом усього літа ласувати ними не вийде, так як в році встигає визріти всього один урожай.

Якщо є люди, яким не подобається полуниця, то їх дуже мало. Навіть у варення вона не втрачає свого приголомшливого аромату, а від полуничного конфітюру неможливо відірватися. Щоб приготувати конфітюр, необхідно взяти наступне.

Як відомо, полуниця крім того, що відмінно піднімає настрій своїм яскравим кольором, приємним ароматом і ніжним смаком, має ще й низку корисних властивостей.

Кращим харчуванням для новонародженого малюка є грудне молоко і новоспеченій мамі необхідно подбати про те, щоб її харчування було збалансованим. Для цього рекомендується включити в свій раціон не тільки м'ясо, рибу, овочі, але і фрукти. Наскільки безпечно для матері-годувальниці вживати, наприклад, абрикоси? Розглянемо це питання.

Відомо, що ягоди глоду містять в собі вітамін С, а також дуже багато корисних речовин та інших вітамінів, і саме тому з нього часто робляться всілякі компоти або соки. На цей раз ми вас навчимо робити з глоду справжнє домашнє вино, яке не менше корисно, ніж компоти. І робити його дуже легко.

Одним з найбільш смачних і корисних фруктів є абрикос. Вживаючи цей фрукт, не слід викидати його кісточки, оскільки вони є не менш корисними.

Меню сайту