Реклама спонсора

Мариновані сливи - це смачне і поживне блюдо, якого так не вистачає в зимовий час. Зливи угорка славляться своїм смаком, щільністю і надзвичайним ароматом - саме тому багато людей їх маринують на зиму, щоб навіть у холодну погоду можна було насолоджуватися свіжими плодами.

Кожен з часів дитинства знає загадку про чарівну ягідці, яка може бути білою, червоною і навіть чорною. Мова йде про смородині, яку багато хто називає «коморою здоров'я», оскільки в ній міститься безліч корисних для здоров'я вітамінів і речовин.

Грибні заготовки можна вживати, як окрему страву або використовувати їх як інгредієнт при приготуванні перших страв, як начинку для пирогів і пиріжків. Відварені рижики можна просто заморозити порційно на зиму або зробити консервацію. З рижиків виходить дуже смачна ікра для бутербродів, не менш апетитна аджика.

Багато мам після щасливого періоду вагітності, пологів і годування новонародженого виявляють, що їх фізична форма знаходиться далеко не в ідеальному стані. При цьому і стегна, і виріс животик можна повернути в норму за допомогою правильного харчування і фізкультури.

Чорницю можна заготовити декількома способами - висушити, заморозити, зварити варення або джем. Кращий спосіб заготівлі той, який не включає термічної обробки, тому що при ньому в плодах зберігається максимальна кількість вітамінів, і вони володіють більшою лікарської цінністю. Чорничний джем і варення також корисні і смачні і їх можна застосовувати як начинку для пирогів або іншої випічки.

Кожній господині хочеться здивувати своїх домочадців або гостей незвичайними стравами або новими смаками. Для цього деколи доводиться багато експериментувати і поєднувати продукти, які спочатку здаються абсолютно несумісними. Однак результат найчастіше виявляється настільки незвичайним і багатогранним, що витрачені зусилля меркнуть на тлі захоплень всіх, хто спробував нове блюдо.

Хоча виношування дитини і пологи для жінки - природний процес, це також період, коли потрібно з особливою обережністю підбирати раціон харчування. Деякі види продуктів можуть дестабілізувати стан здоров'я майбутньої мами і стати причиною ускладнень вагітності. Наприклад, солона їжа, в тому числі солоні і консервовані помідори можуть викликати збої в роботі нирок.

По суті емоції - це природна реакція організму на зовнішні подразники, тобто події, дії або слова оточуючих людей. Проблема в тому, що продемонструвати свої емоції в повній мірі можна далеко не завжди, особливо якщо емоції виникли негативні і відповідно наслідки їх прояви можуть принести тільки шкоду.

Осінній період - гаряча пора для грибників. Любителі дарів природи із задоволенням відправляються в ліс за грибами. Гриби вважаються найціннішим харчовим продуктом, мають ряд незаперечних корисних властивостей і містять настільки багато білка, що можуть з легкістю змагатися в цьому з яловичиною. Крім цього вони дуже смачні і прекрасно підходять для приготування маси різних страв і заготовок.

Ікра з ароматних грибочків - це такий продукт, який здатний прикрасити будь-який святковий стіл. Приготувати її можна різними способами, використовуючи для цієї мети всілякі овочі і спеції. Грибну ікру можна подавати з бутербродами, як в холодному, так і в гарячому вигляді, а також в якості закуски. Саме чудове те, що заготовити на зиму грибну ікру з овочами під силу навіть початківцю кулінарові. Цей процес простий і зрозумілий.

Ох вже ця ікра «заморська», надзвичайно смачна. Осінньо-літня пора - це той чудовий час, коли на землі панує овочевий рай. Все таке свіже, смачне. Одним з представників є баклажан - овоч, який чудово підходить для приготування багатьох страв. Напевно, найулюбленіше - це гостра баклажанная ікра і готувати її нескладно, і інгредієнти доступні, і калорій не так вже й багато.

Борщ - одне з улюблених перших страв багатьох з нас. Готують його на м'ясному, кістковому або овочевому бульйоні. Основою для даного супу є плоди, зібрані на городі, обов'язково білокачанна капуста. Квасоля в цей список не входить. Однак борщ з нею виходить дуже смачний.

Баклажани - смачні і корисні овочі. У сирому вигляді їх не їдять, але готують свіжі страви та заготівлі про запас. Зазвичай синенькі поєднують із солодким перцем і помідорами, так як ці овочі достигають одночасно і добре гармонують між собою.

Заправки для перших страв повинні бути в «арсеналі» кожної господині. Дуже зручно використовувати такі заготовки в холодну пору року, коли свіжих овочів немає. У готовий бульйон додаємо готову заправку з овочів, проварюємо кілька хвилин і все, пригощаємо своїх домочадців ароматним супом або борщем. Саме про заправках для борщу з перцем і піде мова в статті. Рецепти виконання даної заготовки запропоновані увазі читачів далі.

Маленькі, але неймовірно смачні й ароматні помідори черрі набувають все більшої популярності. Якщо зовсім недавно їх переважно вживали у свіжому вигляді, то сьогодні дбайливі господині успішно роблять з них різні заготовки на зиму. З усього різноманіття рецептів з цими чудовими помидорками особливої ??уваги заслуговують черрі, мариновані з болгарським перцем. Така заготовка не зможе нікого залишити байдужим! Втім, ви самі можете в цьому переконатися.

Меню сайту