на головну  
Кулінарні рецепти Вагітність і пологи
Домашні хитрощі Розвиток дитини
Секрети краси Дитяче харчування
Рецепти здоров'я Магія рослин
Секрети успіху Прикмети
Котлети з морквяного макухи
Морква використовують для приготування різних страв, її навіть кладуть у випічку! Проте мало хто чув про те, що морква, а конкретно морквяний макуха використовується для приготування котлет, адже, випиваючи ранками свіжий сік моркви, багато хто навіть не здогадуються, як уміло можна використовувати залишився макуха!
Пастила з яблучного жмиху
Для того щоб приготувати пастилу з яблучного жмиху, нічого крім самих яблук не знадобиться. Зазвичай макуха з яблук отримують під час приготування свіжого яблучного соку, і щоб не викидати такий корисний продукт, з нього готують пастилу.
Чому чорніє листя у груші?
Вирощуючи груші, початківці садівники навіть не можуть собі уявити те, з якими неприємностями вони можуть зіткнутися! Наприклад, у груш часто починають чорніти листя. Чому так відбувається через недосвідченість зрозуміти складно, коли насправді причини подібного явища очевидні і лежать на поверхні!
Вино з яблучного жмиху
Наготовлюючи у великих кількостях яблучний сік, що залишився макуха не поспішайте відправляти у сміття. З цього продукту можна приготувати дивовижне домашнє вино, яке оцінять не лише вибагливі гості!
Чому у гортензії чорніє листя?
Під загальною назвою "Гортензія" розуміють більше 70 видів чагарників або мініатюрних дерев, які мають суцвіття, що складаються з дрібних фертильних і великих стерильних квітів з 4 пофарбованими чашелистиками, що нагадують пелюстки. Рослина поширена в Південно-Східній Азії, Китаї, Японії і на Американському континенті. Крім того, кілька його видів ростуть на Далекому Сході і в Росії.
Повидло з яблучного жмиху
Що таке макуха? Для деяких слово є незнайомим, проте досвідчена господиня відразу ж скаже вам, що макухою є пюреподібна консистенція, що залишається в соковижималці після приготування напоїв. Це інгредієнти, з яких був вичавлений сік, тобто шкірка і м'якоть фруктів. Здавалося б, викинув цей макуха і справа з кінцем, але ні, адже саме в ньому міститься в рази більше вітамінів, ніж навіть у свіжовичавленому соку.
Чому опадає листя у шефлери?
Як і будь-яке декоративна рослина, шефлера примхлива і вибаглива в свій відхід і вирощуванні. За недосвідченість багато господарів цієї заморської красуні можуть щось робити неправильно, і тоді рослина почне «говорити» про це, наприклад, у неї можуть опасть частина листя, а то і більша їх половина!
Пиріг з ревеню на кефірі
Пиріг з ревенем на кефірі - вишукана і одночасно проста в приготуванні випічка. Зрозуміти смак цього невигадливого і, все ж, делікатесного пирога можуть справжні гурмани і ті, хто обожнює поєднання приємною кислинки стебла з солодким тестом. Наприкінці весни грядки рясніють ревенем - на вигляд це звичайний лопух, але якщо говорити про смак правильно приготовленого рослини ... Тут слів не підібрати, залишається тільки пробувати. Втім, ласувати випічкою можна цілий рік, попередньо заморозивши інгредієнт для начинки.
Чому у огірків скручуються листя?
Огірки - найпоширеніший і улюблений усіма овоч. Огірки є невичерпним джерелом води, що особливо актуально в жарку погоду, а також містять у своїй м'якоті невелику кількість вітамінів і білка. Крім того, огірки - низькокалорійний продукт харчування і рекомендується в їжу в складі різних строгих дієт для схуднення. Цей овоч покращує травлення і швидко втамовує відчуття голоду.
Чому у диффенбахії скручуються листя?
Диффенбахія - зелене рослина, яка володіє потужним стовбуром і великим листям. Окрасою листя може бути різним, але це залежить від виду, сорту рослини. Існує більше сорока видів рослин, батьківщиною яких є тропічна зона Америки.
Кисіль з ревеню
Ревінь - це найбільш рання городня культура, яка з'являється навесні в нашому раціоні. Ревінь дуже корисний, оскільки має багатий вітамінний склад і величезний перелік необхідних для організму мікроелементів. Найчастіше ревінь використовується в якості начинки для солодких пирогів, з нього готують смачні вітамінні напої (компоти, морси і т. Д.). А для дітей цінним блюдом вважається кисіль з ревеню - вітамінне блюдо з приємним кисло-солодким смаком.
Домашнє вино з ревеню
Ревінь - це дуже корисний і поживний овоч, який визріває вже в травні-червні. У їжу вживаються тільки черешки ревеню без листя, так як в листі міститься багато щавлевої кислоти і вони токсичні. З ревеню готують безліч різних напоїв, випікають смачні пироги з ревенем, варять варення та джеми. А також з ревеню виходить відмінне домашнє столове вино.
Пісочний пиріг з ревенем
Приготувати пиріг зовсім нескладно, важливіше вибрати для нього начинку, яка сподобається всім домочадців і порадує своїм смаком і соковитістю. Оскільки деякі фрукти можуть похвалитися цілорічним доступом, пиріг можна приготувати з начинкою з овочів, наприклад, з ревеню. Незвичайний смак, соковитість і оригінальність забезпечені.
Ревінь при вагітності
У період очікування малюка почуття радості і переживання завжди змішуються. Деякі жінки свій спосіб життя не сильно змінюють і вживають в їжу все те, до чого звикли. Інші ж намагаються збагатити свій раціон продуктами харчування, які раніше не вживали, але знають про їх важливість і корисність. У період вагітності жіночий організм відчуває сильний стрес, через що страждає його імунна система.
Пісочний пиріг з червоною смородиною
У кожної поважаючої себе господині повинен бути фірмовий рецепт приготування якого-небудь десерту. Якщо у вас його ще немає, пропонуємо освоїти спосіб випічки пісочного пирога з начинкою з червоної смородини.

16-30 ... 3616-3630   3631-3645   3646-3660   3661-3675   3676-3690 ... 11476-11490   11491-11503
© 2015-2022  wmn.pp.ua