Швидко і легко - так можна охарактеризувати готування в мультиварки. Цей прилад не так давно з'явився на полицях в магазинах, проте вже встиг завоювати загальне схвалення і позитивні відгуки тих, хто встиг скористатися приладом.
У даній статті ми розповімо вам, як приготувати смачну солону капусту з грибами. Але перш, ніж говорити про приготування, хотілося б розповісти про корисність квашеної капусти. Солона капуста багата на цінні вітаміни, в 200 грамах цього продукту міститься денна потреби вітаміну С. Також в такий капусті міститься вітамін В6, який сприяє відмінному засвоєнню білка, через це солону капусту рекомендують використовувати як гарнір до різних м'ясних страв.
Солона капуста - традиційне російське блюдо. Вона відома з незапам'ятних часів, і кожна жінка в селі раніше заготовлювала капусту взапас таким способом. Сьогодні часи змінилися, в будь-якому магазині ви знайдете величезну різноманітність всіляких закусок і делікатесів, проте солона капуста не пішла з нашого меню. Що може бути смачніше хрусткою соковитою капусти, поданої з картоплею в мундирі і солоної оселедчиком!
Солянка - це суміш різних продуктів, в результаті якої виходить дивовижне блюдо. Всім відома солянка м'ясна, а солянка з капусти готується зовсім за іншим рецептом і являє собою не суп, а повноцінне і смачне друга страва, особливо якщо додати в неї сосиски.
Вагітність - важливий період у житті жінки. Її організм зазнає змін. Не є винятком і болю різного характеру. Наприклад, біль у животі, в боці. Розглянемо, в яких випадках у жінки болить лівий бік при вагітності.
Унікальні властивості ялівцевих ягід знайомі людям дуже давно. Ще в давні часи ягоди ялівцю - невеликі шишечки темно-синього кольору використовували для лікування багатьох хвороб, а також в якості своєрідного оберега від змій і нечистих духів. Ялівець вважався буквально панацеєю від усіх хвороб і сучасні вчені не могли не зацікавитися, в чому ж секрет цієї рослини.
Колись багато століть тому сливи були справжнім делікатесом. Сьогодні це плодове дерево можна зустріти абсолютно в кожному саду. Сучасні селекціонери налічують величезну кількість різноманітних сортів цього смачного і ароматного плода. Але, здається, наука зовсім не збирається зупинятися на досягнутому, і постійно виводить нові типи, особливо популярні так звані «схрещені» сорти.
Незважаючи на велику кількість різноманітних сортів малини, багато садівники віддають свою перевагу Ремонтантні типу. Пояснюючи це тим, що рослина менш вибагливі у догляді. А урожай отримувати можна двічі на рік на відміну від звичайних сезонних рослин. Крім того, кущі абсолютно не вимагають зимового утеплення.
Ожина - смачна і корисна ягода, насичена рядом цінних мікроелементів і вітамінів. Багато дачники із задоволенням вирощують пару-трійку кущів цієї культури, адже ягода дає відмінний урожай і при цьому не вимагає кропіткої догляду.
Блювота є захисним рефлекторним фізіологічним явищем. Сама по собі вона не є захворюванням. Вона лише може повідомляти про наявність якого-небудь з недуг - починаючи від виразки і закінчуючи харчовим чи іншим видом отруєння.
Кожна людина час від часу стикається з таким неприємним відчуттям, як слабкість в кінцівках. Іноді стан доходить до того, що в буквальному сенсі слова неможливо зрушити з місця і просто поворушити рукою.
Блювота - не що інше, як захисна реакція нашого організму. Таким чином він сприяє запобіганню потрапляння бактерій і шкідливих систем в кровотік.
Дуже часто при нормальному загальному самопочутті у дитини починається пронос і блювота. І при цьому температура залишається в межах норми. Що ж миє викликати подібний стан і що робити в такому випадку?
Практично кожна людина (не має значення, наскільки він ерудований) зможе відповісти на питання - «які овочі вирощувалися в давнину?». Природно, що першим з них буде названа гарбуз - найстаріший представник і «господар» городу. Але от парадокс: вирощуючи цей овоч на своїх грядках, середньовічні фермери навіть не здогадувалися про справжні його властивості. Про те, що гарбуз є не тільки смачною, але і шалено корисної дізналися аж через 300 років!
Ще з давніх часів Росія була знаменита своєю різноманітністю грибів. На її території можна було знайти і рижики, і опеньки, і підосичники, і білі гриби. Все це дозволяло розширювати кулінарні традиції, додаючи в них страви, приготовані з використанням смачних грибів.
© 2015-2022 wmn.pp.ua